مرکز پاسخگویی تلفنی به سوالات رایانه ای و موبایلی 9099071540 (تماس با تلفن ثابت) - 0217129 (تماس با موبایل)
تماس با کارشناس

چگونه اینترنت داخلی و خارجی را تشخیص دهیم؟ (شناسایی سایت های داخلی نیم بها)

  • توسط : جلال حسینی
  • انتشار: 1402/09/24 - بروزرسانی: 1403/03/20
چگونه اینترنت داخلی و خارجی را تشخیص دهیم؟ - پشتیبانی کامپیوتری به صورت تلفنی
گوشی اندروید آیفون

مسئولین کشور ایران واسه اینکه کاربران ایرانی رو به استفاده از سایت‌های داخلی تشویق کنند یه قانون تصویب کردن و بر مبنای این قانون شرکت‌های isp موظفند ترافیک استفاده از سایت‌های داخلی رو نیم بها و حتی ربع بها حساب کنن. در نتیجه وقتی مثلاً می‌خوای از این سایت‌ها یه فیلم سه گیگابایتی دانلود کنی، فقط یک و نیم گیگابایت از حجم اینترنتت مصرف میشه.

خب حالا این سوال پیش میاد که اصلاً از کجا بفهمیم سایت‌ داخلیه و ترافیکش کمتر محاسبه می‌شه؟ در نتیجه من تصمیم گرفتم این مقاله رو بنویسم و ترفندهایی که برای شناسایی سایت‌های داخلی از خارجی به کار گرفته میشه رو بهت آموزش بدم تا بتونی تو مصرف اینترنتت صرفه جویی کنی. پس اگه تو هم دوست داری این ترفندها رو یاد بگیری تا بتونی مصرف اینترنتت رو پایین بیاری با من در ادامه مقاله همراه باش.

 

ترافیک چه سایت‌هایی توسط اپراتورهای ایرانی نیم بها محاسبه می‌شود؟

همونطور که در ابتدای مطلب هم بهش اشاره کردم سایت‌های داخلی دارای ترافیک نیم بها و بعضاً ربع بها هستند. اما باید بهت این نکته رو بگم که فقط قرار گرفتن سرور یه سایت در داخل ایران به این معنی نیست که اون سایت یه سایت داخلیه و سایت مورد نظر علاوه بر این موضوع باید در سامانه ثبت دامنه‌های اینترنتی با میزبان داخلی هم ثبت نام شده باشه تا جزو سایت‌های داخلی محسوب بشه. در واقع کار اصلی این سامانه اینه که سایت‌ها رو بررسی می‌کنه و در صورت اوکی بودن محتواش اقدام به اضافه کردن اسم اون سایت به لیست سایت‌های داخلی می‌کنه. در اصل اپراتورهای اینترنتی برای محاسبه ترافیک نیم بها به سایت‌های قرار گرفته شده در این لیست نگاه می‌کنند و سایت‌هایی که داخل لیست باشند رو ترافیکشون رو نیم بها یا ربع بها حساب می‌کنن

از اونجایی که در طول روز ممکنه چندین سایت مختلف به این سامانه اضافه بشن ممکنه و هر اپراتور کار آپدیت کردن لیست خودش رو تو تایم‌های متفاوتی انجام بده، در نتیجه ممکنه یه اپراتور که زودتر لیستش رو آپدیت کرده ترافیک سایت‌های جدید اضافه شده به لیست رو نیم بها حساب کنه!! ولی اپراتوری که هنوز لیستش رو آپدیت نکرده، ترافیک اون سایت‌های جدید رو تمام بها محاسبه کنه.

 ترفندهایی برای شناسایی سایت‌های داخلی نیم بها

تو این بخش از مقاله می‌خوام بهت یه سری ترفندها که می‌تونی برای فهمیدن اینکه سایت مورد نظرت داخلیه یا نه تا بفهمی ترافیکش نیم بها محاسبه میشه یا تمام بها رو بهت یاد بدم. این ترفندها شامل موارد زیر میشن:

 

چک کردن لیست سایت های داخلی هر اپراتور

یه راه عالی برای اینکه بفهمی چه سایت‌هایی توسط اپراتور مورد نظرت نیم بها محاسبه می‌شه اینه که به سایت اون اپراتور سر بزنی و لیست دامنه‌هایی که اپراتور اون‌ها رو نیم بها حساب می‌کنه رو چک کنی. پس مشترکان هر اپراتور امکان دسترسی به این لیست رو دارند.

 

استفاده از افزونه IrLinks  برای شناسایی سایت‌های داخلی نیم بها

با وجود اینکه می‌تونی لیست سایت‌های داخلی نیم بها که به وسیله اپراتورهای اینترنتی منتشر شده رو چک کنی تا از داخلی بودن اون سایت اطلاع کسب کنی، اما متاسفانه این روش چندان روش ساده‌ای برای شناسایی سایت‌های داخلی نیست و زمان بره. علاوه بر این یه سری سایت‌ها محتوای خارجی روی صفحاتشون قرار دادن. به طور مثال سایت‌های دانلودی رو در نظر بگیر که معمولاً محتواهای دانلودیشون رو توی یه سرور جدا قرار میدن و از سایت اصلیشون به اون سرور لینک می‌کنند. پس باید همه محتوایی که در داخل سایت وجود داره که شامل باکس ویدیو میزبانی شده به وسیله بقیه سایت‌ها، لینک‌های دانلود، تصاویر و فایل‌ها هم توی لیست اپراتورها جستجو کنی تا بفهمی که این بخش‌ها هم نیم بها حساب می‌شه یا نه و این کار می‌تونه خیلی زمانبر و حوصله سربر باشه.

اما اگه افزونه IrLinks  رو روی سیستمت نصب کنی، وقتی با مرورگر وارد هر سایتی بشی، این افزونه به صورت خودکار چک می‌کنه که اون سایت جزو سایت‌های داخلی یا همون نیم بها اپراتورت هست یا نه و این موضوع رو از طریق تغییر وضعیت آیکون به اطلاع تو می‌رسونه. برای چک کردن لینک‌های محتواهای دانلودی توی اون سایت‌ها هم کافیه روی اون لینک راست کلیک کنی تا افزونه بتونه لینک رو بررسی کنه و بهت اطلاع بده که ترافیکش نیم بهاس یا تمام بها. تو تصویر زیر بهت گفتم که هر کدوم از این آیکون‌ها تو این افزونه به چه معنیه.

  • ضربدر قرمز برای سایت‌های غیر نیم ‌بها
  • شاپرک برای درگاه پرداخت
  • تیک سبز برای دامنه‌های نیم‌ بها

از افزونه IrLinks  می‌تونی واسه مرورگرهای کرومی مثل Google Chrome (گوگل کروم)، Opera (اپرا)، Microsoft Edge (نسخه تحت کروم مرورگر ادج) و ...  مرورگر فایرفاکس استفاده کنی.

برای دریافت راهنمایی بیشتر درباره نحوه استفاده از افزونه IrLinks  برای شناسایی سایت های داخلی از خارجی میتونی با کارشناسان رایانه کمک با استفاده از تلفن های ثابت : 9099071540 و شماره: 0217129 برای ارتباط از طریق موبایل تماس بگیری تا به جواب سوالاتت برسی.

 

استفاده از امکانات سایت linkirani برای شناسایی سایت‌های داخلی نیم بها

راهکار آخری که می‌تونی واسه شناسایی سایت‌های داخلی نیم بها ازش استفاده کنیم اینه که وارد سایت linkirani  بشی و دامنه مد نظرت رو تو باکس موجود در این سایت وارد کنی و با زدن دکمه جستجو و بررسی نتایجی که بهت نشون داده می‌شه، به داخلی یا خارجی بودن اون سایت پی ببری. پس استفاده از این روش نسبت به روش های قبلی خیلی راحت‌تره و در واقع تو با این کار داری از امکانات موجود توی اون سایت به نفع خودت استفاده می‌کنی.

کسایی که حجم زیادی از دیتا رو از اینترنت دانلود می‌کنن باید بسته‌هایی رو خریداری کنند که قیمتشون مناسب‌تره تا در نهایت تو هزینه‌هاشون صرفه‌جویی کنند. خوشبختانه همه اپراتورهای عرضه کننده اینترنت یه طرح خاص برای این دسته از افراد دارند تا با تهیه این بسته‌ها بتونن راحت تر فایل‌های مورد نظرشون رو دانلود کنند. اگه می‌خوای اینترنت نامحدود مخابرات روی خود سایت رو دریافت کنی، حتماً یه سر به همین لینک بزن تا با روند انجام این کار آشنا شی.

 

مهمترین و پرکاربرد ترین سایت های داخلی برای کاربرد های مختلف

همانطور که می دانید سایت های داخلی برای کاربرد های مختلف ممکن است مورد استفاده افراد قرار بگیرد. و به همین دلیل من قصد دارم تا  در این بخش از مطلب شناسایی سایت های داخلی نیم بها برخی از سایت هایی که بیشترین بازدید را در ایران دارند و برای انجام برخی از کارهای روزمره مفید هستند را به شما کاربران رایانه کمک معرفی کنم پس شماهم اگر تمایل دارید با برخی از این سایت ها آشنا شوید پیشنهاد می کنم تا در ادامه این مطلب نیز همراه رایانه کمک باشید. 

سایت های فروشگاه های داخلی

دیجی کالا

digikala

علی بابا

Alibaba

دیجی لند

Dg_land

فروشگاه شهروند

Shahrvand

کالا تیک

kalatik

 

سایت های دانلود برنامه

سافت 98

Soft98

دانلود ها

Downloadha

سرزمین دانلود

Sarzamindownload

سایت دانلود رایانه کمک

71398

مایکت

Myket

 

سایت های پخش آنلاین فیلم و سریال

آپارات

Aparat

فیلیمو

Filimo

تلوبیون

Telewebion

نماوا

Namava

فیلم نت

Filmnet

 

جمع ‌بندی

در این مقاله ترفندهایی که برای شناسایی سایت‌های داخلی از خارجی به کار گرفته میشه رو بهت یاد دادم تا با به کار گرفتن این ترفندها بتونی اینترنت داخلی رو از خارجی تشخیص بدی و در انتها میزان مصرف اینترنتت رو پایین بیاری. چون که ترافیک سایت‌های داخلی به صورت نیم بها و حتی ربع بها حساب می‌شه و بهتره وقت‌هایی که دانلود سنگین داری (مثل دانلود فیلم و نرم‌افزارهای سنگین) این کار رو از طریق سایت‌های داخلی انجام بدی تا حجم اینترنت الکی هدر نره. تو معمولاً از چه ترفندی برای شناسایی سایت‌های داخلی از خارجی استفاده می‌کنی؟ اگر ترفندت کاربردیه و در مقاله بهش اشاره‌ای نشده ممنون میشم در بخش کامنت ترفندت رو به من و بقیه کاربرا یاد بدی. در آخر می‌خوام ازت تشکر کنم که تا آخر این مقاله با من همراه بودی و امیدوارم تونسته باشم اطلاعات بهت کمک کنم تا راحت بتونی سایت‌های داخلی رو از خارجی تشخیص بدی.

اگر سوالی درباره نحوه به کار بردن هر کدوم از ترفندهای بالا برای شناسایی سایت های داخلی نیم بها داشتی، به راحتی می‌تونی با خدمات کامپیوتری رایانه کمک با استفاده از تلفن های ثابت : 9099071540 و شماره: 0217129 برای ارتباط از طریق موبایل تماس بگیری تا به جواب سوالاتت برسی و کارشناسان ما سوالاتت را در کمترین زمان پاسخ می دهند و ابهاماتت را برطرف می کنند.

 

نظرات :
اولین نظر را ثبت کنید

برای این مطلب تابحال نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید

ارسال نظر :

به غیر از نام، سایر اطلاعات اختیاری بوده و در سایت منتشر نخواهند شد

عملیات انجام شد