مرکز پاسخگویی تلفنی به سوالات رایانه ای و موبایلی 9099071540 (تماس با تلفن ثابت) - 0217129 (تماس با موبایل)
تماس با کارشناس

بررسی تخصصی گلکسی زد فلیپ 4

  • توسط : جلال حسینی
  • انتشار: 1402/06/09 - بروزرسانی: 1403/03/20
بررسی تخصصی گلکسی زد فلیپ 4  - پشتیبانی کامپیوتری به صورت تلفنی
اندرروید گوشی

در این مقاله می خوایم مزایا و معایب گلکسی زد فلیپ ۴ سامسونگ رو بررسی کنیم، پس اگه شما هم جزو طرفداران این گوشی محبوب ولی پرحاشیه هستین، با ما همراه باشین.

برند سامسونگ اقدام به رونمایی از گوشی تاشوی جدید و محبوب خود ش به اسم Galaxy Z Flip 4  در همین اواخر کرده. این گوشی رو می شه به جرات به عنوان خاص ترین و جذاب‌ترین محصول سامسونگ معرفی کرد که تونسته نظر خیلی از مشتریا رو به خودش جلب کنه و پس از تایم کوتاهی که از عرضه ی اون به بازار می گذره،

فروش بالایی از بازار رو به خودش اختصاص داده. می شه یکی از دلایل اصلی محبوبیت این گوشی رو تو استفاده از مواد اولیه خوب و با کیفیت برای تولید این گوشی عنوان کرد. اگه شما هم مجذوب این گوشی فوق العاده شدین و می خواین برای خریدش اقدام کنین، بهتره مزایا و معایب اون رو بشناسین تا با دید بازتری خرید خودتون رو انجام بدین.

ما در این مقاله با بررسی این گوشی بهتون کمک می کنیم بهتر با گلکسی زد فلیپ

 

در این مقاله چه خواهیم خواند؟

 قیمت گوشی گلکسی z flip 4

 بررسی گلکسی زد فلیپ ۴ سامسونگ

 صفحه نمایش گلکسی زد فلیپ ۴

 باتری قدرتمند

 دوربین گلکسی زد فلیپ ۴

نرم افزار گلکسی زد فلیپ ۴

 سخت افزار گلکسی زد فلیپ ۴

 اسپیکر گلکسی زد فلیپ ۴

 مزایا و معایب گلکسی زد فلیپ ۴

جمع بندی

قیمت گوشی گلکسی z flip 4

موبایل‌های تاشو که توسط برندای مختلف به بازار عرضه شدن از محبوبیت ویژه ای در بین خریداران برخوردار هستن و تونستن در بازار گوشی‌های هوشمند، توجه خریداران زیادی رو به خودشون جلب کنن. مخصوصا کسایی که دنبال ترندهای روز تکنولوژی هستن، مجذوب این موبایل ها شدن. از بین برندهای عرضه کننده گوشی تاشو، کمپانی سامسونگ با عرضه محصولات با کیفیت تونسته بین مردم به جایگاه ویژه‌ای دست پیدا کنه.

این برند اقدام به رونمایی از از گوشی تاشوی جدید و منحصر به فردی به نام گلکسی زد فلیپ ۴  در رویداد آنپکد محصولات گلکسی خود، در تاریخ ۱۰ آگوست ۲۰۲۲ کرد. این شرکت برای فروش این موبایل بی نظیر قیمتی در حدود ۱۰۰۰ دلار تعیین کرده. البته نسخه‌های مختلفی از گلکسی زد فلیپ ۴ در بازارهای مختلف عرضه می شن و قیمت اون رو با هم دیگه متفاوت می کنه.

 

بررسی گلکسی زد فلیپ ۴ سامسونگ

در این قسمت از مطلب می خوایم با بررسی این گوشی شما رو با قابلیت‌ها و جزئیات طراحی زد فلیپ ۴ سامسونگ بیشتر آشنا کنیم:

 

طراحی و کیفیت ساخت گلکسی زد فلیپ ۴

سامسونگ برای ساخت زد فلیپ ۴ تمرکز اصلیش رو روی طراحی گذاشته. برای اینکه این گوشی تا بشه، یه سری لولای مخفی در بدنه ی گوشی تعبیه شده تا گوشی به یه ابعاد جمع ‌و جوری دست پیدا کنه. لولایی که سامسونگ واسه ساخت زد فلیپ ۴ استفاده کرده، در مقایسه با لولای استفاده شده واسه ساخت گلکسی فولد سامسونگ آپدیت شده تا راحت تر بشه گوشی رو تا کرد. حتی سامسونگ یه سری برس مخصوص در اون قرار داده تا جلوی ورود گردوغبار رو از دو طرف لولای مخفی تعبیه شده بگیره. سامسونگ واسه ساخت زد فلیپ ۴ از لایه‌ی Victus Plus و رنگ مات در پنل‌های گوشی استفاده کرده.

فریم آلومینیومی بدنه‌ی این گوشی به متریال مقاوم، جلاخورده و براقی مجهز شده که باعث شده ظاهرش خیلی زیبا بشه. در این گوشی نسبت به سری های قبلی حاشیه‌های اطراف نمایشگر داخلی کاهش بیشتری پیدا کرده و این موضوع باعث کوتاه تر شدن طول گوشی شده. فریم پلاستیکی اطراف نمایشگر بیرونی زد فلیپ ۴ نسبت به سری قبل تغییری نداشته، ولی حاشیه‌های اصلی که در اطراف پنل قرار دارن کوچیک‌ تر از قبل شدن. یه لایه‌ی محافظ بالای نمایشگر بیرونی وجوده داره که نباید به هیچ وجه اونو بردارین. چون ممکنه به صفحه نمایش گوشیتون آسیب جدی وارد بشه.

سامسونگ سعی کرده تا مقاومت این لایه رو نسبت به مدل قبلی افزایش بده. به همین خاطر زد فلیپ ۴ نسبت به گلکسی زد فلیپ ۳ کمتر مستعد جذب لکه هستش و انگشتا هم راحت ‌تر و روان ‌تر روش حرکت می‌کنن. اما بازم احتمال اینکه گرد و غبار بین لایه محافظ و فریم میانی گیره کنه وجود داره. زد فلیپ ۴ دارای خاصیت ضد آب هستش و تونسته استاندارد IPX8 که به معنی توانایی مقاومت تا عمق ۱.۵ متری آب رو کسب کنه و این ویژگی در هیچ گوشی تاشوی دیگه ای وجود نداره. اما این گوشی توانایی مقاومت در برابر گرد و غبار نداره. سامسونگ گفته که لولاهای این گوشی می تونن برای ۲۰۰ هزار مرتبه بدون هیچ ایرادی باز و بسته بشن.

 

صفحه نمایش گلکسی زد فلیپ ۴

گلکسی زد فلیپ ۴ مجهز به دو نمایشگر قدرتمند هستش. نمایشگر بیرونیِ OLED کنار ستاپ دوربین‌ها قرار گرفته و می‌تونه اعلان‌ها رو نمایش بده یا برای رفتن سلفی گرفتن استفاده بشه. نمایشگر اصلی هم یه صفحه‌ی تاشوی OLED هستش که وقتی گوشی رو باز کنین می تونین اون رو ببینین. ابعاد نمایشگر بیرونی ۱.۹ اینچ با نرخ تازه‌سازی ۶۰ هرتز و رزولوشن ۵۱۲ × ۲۶۰ پیکسل هستش. این نمایشگر لمسی و از حالت Always-on پشتیبانی می‌کنه و به همین خاطر از جلوه زیبا و خوبی برخورداره. ابعاد نمایشگر داخلی هم درست مثل نمایشگر گلکسی زد فلیپ ۳ ، ۶.۷ اینچ هستش و از یه پنل Dynamic AMOLED 2X  تاشو استفاده می‌کنه.

رزولوشن این نمایشگر ۲۶۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل با نسبت تصویر ۲۲:۹ و چگالی ۴۲۶ پیکسل در هر اینچ هستش. از جمله قابلیت‌های ویژه‌ی نمایشگر گلکسی زد فلیپ ۴ می تونیم به توانایی پشتیبانی از نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز به صورت داینامیک یا پویا، پشتیبانی از HDR10+ و قابلیت ارائه‌ي حداکثر ۱۲۰۰ نیت و حداقل ۱ نیت روشنایی اشاره کنیم.

نمایشگر گلکسی زد فلیپ ۴ نسبت به زد فلیپ 3، خیلی بیشتر از قبل داینامیکه و نرخ تازه‌ سازی آن می تونه تا ۱ هرتز هم کاهش پیدا کنه. در گلکسی زد فلیپ ۴، دو حالت Vivid و Natural در نظر گرفته شده که دمای رنگ هر دوشون قابل تغییر هستش. واسه تنظیم نرخ تازه‌سازی هم از دو گزینهAdaptive و Standard استفاده می شه. در حالت Standard  نرخ تازه سازی روی ۶۰ هرتز تنظیم می‌شه. ولی در حالت Adaptive ، این امکان وجود داره که به تناسب محتوای در حال پخش در نمایشگر، نرخ تازه سازی بین ۱ تا ۱۲۰ هرتز تغییر پیدا کنه. وقتی که تصویر رو یه عکس ثابت باشه، این نرخ به ۱ هرتز کاهش پیدا می‌کنه تا مصرف باتری هم کم شه و حالت ۶۰ هرتز هم در یه سری از برنامه‌ها که توانایی پشتیبانی از ۱۲۰ هرتز ندارند فعال می‌شه.

 

باتری قدرتمند گلکسی زد فلیپ 4

باتری گلکسی زد فلیپ ۴ نسبت به سری قبل حدود ۱۲ درصد بزرگ ‌تر شده و از یه باتری ۳۷۰۰ میلی آمپری روی اون استفاده شده. سرعت شارژ در این گوشی ۲۵ وات هستش و به نسبت مدل قبلی پیشرفت چشمگیری در سرعت شارژ حاصل شده. وجود دو نمایشگر مدرن، دوربین‌های قوی و چیپست رده بالای پرچمدار بر روی گلکسی زد فلیپ ۴، می‌تونن باعث افزایش مصرف باتری بشن. اما باتری این گوشی به اندازه کافی خوب عمل می‌کنه و می‌تونین واسه یه روز استفاده، روش حساب کنین. در جعبه این گوشی شارژر وجود نداره و باید اونو جداگانه بخرین. اگه بتونین یه شارژر ۲۵ واتی اصل واسه گلکسی زد فلیپ ۴ بخرین، با ۳۰ دقیقه اتصال اون به گوشی می‌تونین گوشیتونو حدود ۵۵ درصد شارژ کنین. مدت زمان لازم واسه فول شارژ کردن گلکسی زد فلیپ ۴ هم وقتی که باتریش کاملا تخلیه شده باشه، حدودا ۷۵ دقیقه هستش.

 

دوربین گلکسی زد فلیپ ۴

گلکسی زد فلیپ ۴ دارای یه ستاپ دوربین‌های دوگانه و یه دوربین سلفی در زیر نمایشگر اصلی هستش. هر سه تا دوربینی که در این گوشی وجود داره، دقیقا مثل دوربین‌های گلکسی زد فلیپ ۳ هستن. این دوربینا شامل یک سنسور ۱۲ مگاپیکسلی اصلی، یک سنسور ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض و یک سنسور ۱۰ مگاپیکسلی سلفی می‌شن. اما دوربین اصلی گلکسی زد فلیپ ۴، سنسور بزرگ‌تری نسبت به مدل قبلی داره و لنز استفاده شده بر روی اون هم با مدل قبلی متفاوته. در رابط کاربری اپلیکیشن دوربین، یه سری تغییرات کوچیک ایجاد شده تا کاربرا بتونن از فرم فاکتور فوق العاده این گوشی حداکثر استفاده‌ی ممکن رو داشته باشن.

مثلا یه آیکون کوچیک در گوشه بالای سمت راست تصویر وجود داره که با لمس کردن اون ، تصویر دوربین، در نمایشگر کاور پخش میشه. علاوه بر این، وقتی که گوشی رو نیمه باز کنین، می‌تونین تصویر دوربین رو در هر کدوم از نیمه‌های نمایشگر پخش کنین. عملکرد دوربین اصلی گلکسی زد فلیپ ۴ در نور روز عالیه و به خاطر پردازش خوبی که رو تصاویر انجام میده، خروجیش یه تصویر متعادل و طبیعی خواهد بود. کنتراست تصاویری که با دوربین این گوشی گرفته می شن عالی هستش و از محدوده دینامیکی خوبی هم دارن. ولی رنگ‌ها در اون یه کم  تند و شدید هستن که این موضوع رو در بیشتر گوشی های سامسونگ داریم، ولی بیش از حد اشباع شده هم نیستن.

استفاده از سنسور بزرگ ‌تر در دوربین اصلی تونسته تاثیر خودش رو در گرفتن تصاویر در نور روز نشون بده. در مجموع عکسایی که با این گوشی گرفتن می شن نسبت به مدلای قبلی جزئیات بیشتری رو در بر دارن و پردازش بهتری روشون انجام می شه. دوربین فوق عریض این گوشی هم عملکرد قابل قبولی داره. تصاویر ۱۲ مگاپیکسلی که با استفاده از این دوربین گرفته شدن، پرجزئیات هستن. شارپنس تک تک پیکسل‌ها هم با وجود اینکه در حد دوربین اصلی نیست، ولی در حد یه دوربین فوق عریض خیلی خوبه. اصلاح اعوجاج خودکار روی این دوربین عملکرد قابل قبولی داره و میشه گفت المان‌های مثل رنگ‌ها، کنتراست و محدوده دینامیکی در حد دوربین اصلی هستن و همه ی اینا نشان دهنده ی اینه که دوربین فوق عریض این گوشی عملکرد بسیار خوبی داره.

شما می تونین از هر دو دوربین اصلی و فوق عریض برای گرفتن سلفی استفاده کنین. دوربین سلفی این گوشی، عملکرد خوبی داره و سطح جزئیاتی که ارائه می‌ده، فوق العاده هستش. این دوربین همچنین نوردهی خوبی داره، سطح نویزش خیلی کمه و محدوده دینامیکی قابل قبولی هم داره. کیفیت فیلم برداری در این گوشی هم خوب هستش و همه‌ی دوربین‌هاش قابلیت فیلم برداری با کیفیت 4k دارن. ولی فیلم برداری دوربین اصلیش ۶۰ فریم بر ثانیه هستش ولی فیلم برداری دوربین فوق عریض و سلفی در این کیفیت، حداکثر ۳۰ فریم بر ثانیه می تونه باشه.

 

نرم افزار گلکسی زد فلیپ ۴

در گلکسی زد فلیپ ۴ سامسونگ از اندروید ۱۲ همراه با One UI 4.1.1 عرضه شده و عدد ۱ اضافی در آن، واسه متمایز کردنش از گوشی‌های تخت Galaxy سامسونگ هستش. این یعنی در این گوشی یه سری تغییرات نرم افزاری واسه بهینه سازی تجربه‌ی کار کردن با این گوشی انجام شده. هم نمایشگر اصلی و هم نمایشگر بیرونی این گوشی توانایی پشتیبانی از Always-on Display رودارن. اما واسه فعال کردن اون در هر کدوم از این صفحه نمایش ها تنظیمات جداگانه ای در نظر گرفته نشده و با فعال کردن AOD این ویژگی در هر دو تا نمایشگر فعال می‌شه.

نمایشگر بیرونی از یه طراحی خاص واسه نمایش ساعت استفاده می کنه. اگه شما هر کدو از مدلای ساعت هوشمند Galaxy Watch رو داشته باشین، می‌تونین در نمایشگر کاور واچ فیس اونو نمایش بدین. سوایپ کردن در نمایشگر کاور به چهار جهت مختلف، چهار تا کار مجزا رو انجام می‌ده. اگه انگشتتون رو به سمت بالا بکشین، Samsung Pay  اجرا می‌شه و با کشیدن انگشت به سمت پایین، به گزینه‌های تنظیمات سریع دسترسی پیدا می کنین که شامل مواردی مثل بلوتوث، وای‌فای، صدا، حالت پرواز، چراغ قوه و تنظیمات روشنایی واسه نمایشگر بیرونی می‌شه.

با کشیدن انگشت به طرف راست، می‌تونین به نوتیفیکیشن‌ها دسترسی پیدا کنین. با کشیدن انگشت به طرف چپ هم می تونین به ویجت‌های نمایشگر کاور دسترسی پیدا کنین و اجازه دارین تا سقف هشت ویجت رو واسه نمایش رو نمایشگر بیرونی انتخاب کنین. به خاطر فرم فاکتور خاصی که این گوشی داره، یه سری توانایی‌های نرم افزاری جالب هم روش می تونین ببینین. مثلا وقتی که گوشی بستس، اگه دکمه پاور رو دوبار سریع فشار بدین، دوربین اصلیتون فعال میشه و از نمایشگر کاور، نشون داده میشه. حالا اگه  دو بار صفحه رو لمس کنین، به حالت عکاسی فول سایز منتقل می شین.

وقتی که گلکسی زد فلیپ ۴ رو به صورت نیمه باز نگه دارن، حالت Flex فعال می‌شه که می‌توهن بخش مصرفی یه برنامه رو در نیمه‌ی بالایی نمایشگر و بخش تعاملی اونو در نیمه پایینی آن قرار بده و با این کار، رابط کاربری برنامه‌های قابل پشتیبانی رو به دو نیم تقسیم کنه. بیشتر برنامه‌های گوگل، Calendar  و Gallery خود سامسونگ وYouTube  از این قابلیت پشتیبانی می‌کنن.

 

سخت افزار گلکسی زد فلیپ ۴

بر روی گلکسی زد فلیپ ۴ جدیدترین چیپست پرچمدار Qualcomm که Snapdragon 8 Plus Gen 1 نام داره استفاده شده. توان مصرفی در این چیپست نسبت به مدلای قبلی بهبود یافته. گلکسی زد فلیپ ۴ در سه کانفیگ متفاوته به بازار عرضه می‌شه که دارای ۱۲۸ و ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی  UFS 3.1 هستن. حافظه RAM به کار گرفته شده بر روی هر سه کانفیگ ۸ گیگابایت هستش. چیپست فوق رده بالای پرچمداری که روی گلکسی زد فلیپ ۴  استفاده شده، جزو سریع ‌ترین و قوی ترین چیپست های موجود در بازاره. در تست‌های بنچمارک هم، چه از نظر CPU و چه از نظر GPU این گوشی تونسته در صدر همه‌ی چارت‌ها قرار بگیره.

در زیر بدنه‌ی گلکسی زد فلیپ ۴ فضای کم‌تری به نسبت گوشی‌های دیگه ای که از این چیپست استفاده کردن، وجود داره. در نتیجه واسه سیستم خنک کننده هم فضای کمی داریم و این موضوع می تونه در برخی مواقع باعث داغ شدن بدنه گوشی بشه. گلکسی زد فلیپ ۴ سامسونگ از سخت افزار کاملا خوبی برخورداره و حتی اگه بازی های گرافیکی سنگینی مثل Call of Duty و PUBG رو باهاشا اجرا کنین، گوشی اصلا کم نمیاره.

 

اسپیکر گلکسی زد فلیپ ۴

رو گلکسی زد فلیپ ۴ از اسپیکرهای استریو استفاده شده. این گوشی، در تست بلندی صدا  تونسته امتیاز خیلی خوبی به دست بیاره. اگه به صدای در حال پخش با این گوشی دقت کنین، می‌تونین در بلندی صدای اون صدا افت ملایمی را بشنوین. ولی در محیط‌های غیر استودیویی، اسپیکرهای این گوشی بلندی صدای بسیار خوبی رو برای مقاصد مختلف ارائه می‌دن.

 

مزایا و معایب گلکسی زد فلیپ ۴

در این قسمت می خوایم به صورت خلاصه مزایا و معایب گلکسی زد فلیپ ۴ رو بررسی کنیم:

مزایا

  • قیمت اون نسبت به بقیه گوشی‌های تاشو مناسب تره.
  • طراحی ظاهری این گوشی خیلی فوق العادس و همه ی المان‌های روز دنیا رو همراه با محافظ Victus+ روی بدنه و فریم آلومینیومی مقاوم‌تر داره.
  • گلکسی زد فلیپ ۴ از استاندارد IPX8 پشتیبانی می کنه و دارای مقاومت خوبی در برابر آب هستش.
  • نمایشگر این گوشی اقدام به پشتیبانی از نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز به شکل تطبیق پذیر (بین ۱ تا ۱۲۰ هرتز)، دقت رنگ خیلی زیاد  و مجهز به HDR هستش.
  • همه‌ی دوربین‌های این گوشی از کیفیت بالایی برخوردارن.
  • جدیدترین و قدرتمندترین چیپست پرچمدار حال حاضر روی این گوشی استفاده شده.
  • ظرفیت باتری این گوشی نسبت به مدل قبلی افزایش پیدا کرده و سرعت شارژر اون هم به ۲۵ وات رسیده.

 

معایب

  • به خاطر اینکه در داخل بدنه این گوشی فضای کمی وجود داره، سیستم خنک کننده نمی تونه به خوبی عمل کنه و ممکنه گوشی بعضی وقتا داغ بشه.
  • نبود شارژر در جعبه گوشی
  • از قابلیت های نمایشگر بیرونی به اندازه کافی استفاده نشده.

 

جمع بندی

در این مطلب سعی کردیم در خصوص مزایا و معایب گلکسی زد فلیپ ۴ سامسونگ اطلاعاتی در اختیار شما قرار بدیم تا سؤالات و ابهامات شما درباره ی این گوشی رو جواب داده باشیم. گوشی گلکسی زد فلیپ ۴ سامسونگ نسبت به نسل قبلی این گوشی تونسته پیشرفت چشمگیری در زمینه های مختلف حاصل کنه. این گوشی در عملکرد باتری و سرعت شارژ بهبودهای قابل ملاحظه ای داشته و قیمتش هم به نسبت بقیه گوشی های تاشو مناسب تره.

نظر شما درباره این گوشی چیه؟ شما عملکردشو چطوری ارزیابی می کنین؟ با در میون گذاشتن نظراتتون در بخش کامنت می تونید به کسایی که قصد خرید این گوشی رو دارن کمک کنین تا با ایرادات احتمالیش بهتر آشنا بشن و تصمیم درستی واسه خرید یا عدم خریدش بگیرن.

اگه بازم سوالی درباره گلکسی زد فلیپ ۴ دارین و ابهامی در ذهنتون دربارش باقی مونده خیلی راحت می‌تونین با خدمات کامپیوتری رایانه کمک با شماره هوشمند برای ارتباط از طریق تلفن‌های ثابت: 9099071540 و شماره اعتباری برای ارتباط از طریق موبایل یا تلفن ثابت: 0217129 تماس بگیرین تا کارشناساش بتونن سوالاتتون رو به زبون ساده براتون برطرف کنن. با وجود اینکه تیم کارشناسای رایانه کمک یه تیم کاملا حرفه ای و متخصصن، اما برای راهنمایی به شما اصطلاحات گیج کننده به کار نمی‌برن و حتی اگه شما یه فرد مبتدی هم باشین، با گرفتن راهنمایی تلفنی ازشون خیلی راحت می‌تونین مشکلتونو حل کنین.

نظرات :
  • img
    عاطفه
    1403/07/19 - 21:08
    پاسخ

    " ال‌سی‌دی ضعیفی داره و خرج تعمیر آن بسیار بالاست. "

ارسال نظر :

به غیر از نام، سایر اطلاعات اختیاری بوده و در سایت منتشر نخواهند شد

عملیات انجام شد