مرکز پاسخگویی تلفنی به سوالات رایانه ای و موبایلی 9099071540 (تماس با تلفن ثابت) - 0217129 (تماس با موبایل)
تماس با کارشناس

معرفی ابزار Digital Wellbeing & parental controls در اندروید

  • توسط : امیر حسینی سالمی
  • انتشار: 1402/11/11 - بروزرسانی: 1402/11/11
معرفی ابزار Digital Wellbeing & parental controls در اندروید
اندروید

تو دنیای امروز تقریباً همه افراد تو همه سنین ساعاتی از روز رو به استفاده از گوشی‌های هوشمندشون اختصاص میدن. بنابراین استفاده از این گوشی‌ها در طول روز جزو ارکان اصلی زندگی اغلب آدم‌ها شده. به نحوی که از لحظه ای چشمامون رو باز می‌کنیم تا لحظه ای که چشمامون رو ببندیم مدام در حال استفاده از این دستگاه‌ها برای انجام کارهای مختلف هستیم. وجود برنامه‌های مختلف مثل پیام رسان ها، بازی‌های مختلف و غیره در این گوشی‌ها باعث شده تا اعتیاد به اون‌ها شدیدتر بشه و هر روز انسان‌ها به گوشی‌هاشون وابسته‌تر بشن.

درسته که گوشی‌های هوشمند می‌تونن به انسان‌ها برای انجام خیلی از کارها کمک کنند، اما استفاده بیش از حد از اون‌ها اعتیادآور و خطرآفرینه. به همین خاطر گوگل یه ابزار کاربردی برای مدیریت و کنترل استفاده از گوشی به بازار عرضه کرده که با استفاده از اون می‌تونی یه نظارت و کنترل مناسب روی استفاده از گوشی در طول روز داشته باشی و با ایجاد محدودیت استفاده از گوشی اندروید، از سلامت خودت محافظت کنی. این اپلیکیشن Digital Wellbeing & parental controls نام داره که کار بازیابی سلامت دیجیتال کاربر را انجام میده و به طور مخصوص برای سیستم عامل اندروید به بازار عرضه شده. من تو این مقاله قصد معرفی کامل ابزار Digital Wellbeing & parental controls بهت رو دارم تا بهتر و بیشتر درباره قابلیت‌ها و امکانات این ابزار کاربردی اطلاعات به دست بیاری. پس اگه تو هم ترغیب به دونستن اطلاعات بیشتر درباره این ابزار شدی، با من در ادامه مقاله همراه باش.

فهرست مطالب

کمی بیشتر درباره قابلیت Digital Wellbeing & parental controls بدانیم

بررسی امکانات و قابلیت‌های برنامه Digital Wellbeing & parental controls

نحوه تنظیم Digital Wellbeing در گوشی‌های اندرویدی

نحوه تنظیم App timer برای کاهش میزان زمان استفاده از گوشی

جمع ‌بندی

کمی بیشتر درباره قابلیت Digital Wellbeing & parental controls بدانیم

کسایی که ابزار Digital Wellbeing & parental controls رو طراحی کردن، هدف اصلیشون از طراحی این ابزار رو پیشگیری از حواس پرتی و ترغیب افراد به استفاده درست از گوشی‌های هوشمند عنوان کردند. خوشبختانه برای اینکه بتونی این ابزار رو دانلود و روی گوشیت نصب کنی نیازی به پرداخت هزینه نداری و نسخه رایگان اون در اختیار عموم افراد قرار گرفته. کاربرانی که این برنامه رو روی گوشیشون نصب کردن می‌تونن یه تصویر کامل از عادات دیجیتالشون ببینن و در صورت لزوم شیوه استفاده از گوشی رو عوض کنند. کاربر می‌تونه با استفاده از این برنامه ببینه که هر چند وقت یه بار از گوشیش برای اجرای برنامه‌های مختلف استفاده کرده، هرچند وقت یه بار گوشیش رو چک کرده و قفلش رو باز کرده و چه تعداد اعلان در طول روز دریافت کرده.

پیشنهاد می کنمی مطلب " ایجاد محدودیت استفاده از گوشی در اندروید " را نیز مطالعه کنید.

کاربرا با دونستن این اطلاعات میزان وابستگی خودشون به تلفن همراه رو متوجه میشن و در صورت استفاده زیاد و بی‌رویه از گوشی و تلف کردن تایم زیادی از روز برای استفاده از گوشی سعی در تغییر روند استفاده از گوشی خواهند کرد. البته این برنامه یه سری ابزار در اختیار کاربر قرار میده تا بتونه میزان وابستگیش به گوشی رو کم و کمتر کنه.

 

بررسی امکانات و قابلیت‌های برنامه Digital Wellbeing & parental controls

بررسی امکانات و قابلیت‌های برنامه Digital Wellbeing & parental controls

امکانات و قابلیت‌های زیر در برنامه Digital Wellbeing & parental controls باعث محبوبیت بالای اون بین کاربران اندروید شده. در ادامه به برخی از این قابلیت‌های مهم اشاره می‌کنم:

1.کاربر با استفاده از این برنامه می‌تونه اقدام به مشاهده میزان استفاده از گوشی یا اپلیکیشن‌های مختلف نصب شده بر روی گوشی کنه.

2.با استفاده از این برنامه می‌تونی یه تایمر برای گذاشتن محدودیت در استفاده از اپلیکیشن‌های گوشی تنظیم کنی تا از استفاده بیش از حد از گوشی پیشگیری به عمل بیاری.

3.این برنامه برای اینکه خواب راحت‌تری داشته باشه بهت یه آلارم میده تا وقتی به یه ساعت مشخص از شب رسیدی گوشی رو کنار بزاری و برای اینکه تو به انجام این کار ترغیب بش،ی صفحه نمایش رو محو می‌کنه و نوتیفیکیشن‌ها رو هم خاموش می‌کنه.

4.این برنامه دارای حالت فوکوسه که با استفاده از اون کاربر می‌تونه با یه لمس ساده روی اپلیکیشن‌های مزاحم اونها رو خاموش کنه و حتی برای این کار یه زمانبندی مشخص کنه تا این برنامه‌ها به شکل خودکار وقتی به اون زمانبندی مشخص شده رسیدن خاموش بشن.

با توجه به مواردی که عنوان شد با استفاده از اپلیکیشن Digital Wellbeing & parental controls می‌تونی اقدام به افزایش سطح سلامت دیجیتال خودت کنی. کاربرانی که اقدام به دانلود و نصب این گوشی این ابزار بر روی گوشی‌های اندرویدیشون کردن رضایت بالایی از اون رو داشتند و امتیاز این برنامه در گوگل پلی 4.5 از 5 عنوان شده.

2.	کمی بیشتر درباره قابلیت Digital Wellbeing & parental controls بدانیم - مشاوره کامپیوتری تلفنی

نحوه تنظیم Digital Wellbeing در گوشی‌های اندرویدی

برای اینکه بتونیم اقدام به تنظیم قابلیت Digital Wellbeing توی گوشی اندرویدیت کنی بعد وارد بخش تنظیمات گوشی بشی. باید بهت بگم که این گزینه به صورت پیش فرض غیرفعاله و برای اینکه بتونی ازش استفاده کنی باید اون رو فعال کنی. برای انجام این کار باید مراحل زیر رو به ترتیب طی کنی:

بررسی امکانات و قابلیت‌های برنامه Digital Wellbeing & parental controls - رایانه کمک

1.وارد قسمت تنظیمات گوشی شو.

2.حالا روی گزینه Digital Wellbeing & Parental Controls  ضربه بزن.

3.روی منو که در قسمت بالا سمت راست قرار داره ضربه بزن و گزینه Manage your data  رو انتخاب کن.

4.حالا تاگل گزینه Daily device usage رو به سمت مخالف بکش تا روشن شه. با انجام این کار یه نمودار دایره‌ای روی صفحه فلان بهت نمایش داده میشه که توی این نمودار بهت میگه از کدوم برنامه‌ها استفاده کردی. توی این دایره امکان مشاهده کل زمان استفاده از برنامه هم وجود داره. در قسمت پایینی هم می‌تونی تعداد دفعاتی که قفل گوشی رو باز کردی یا تعداد اعلان‌هایی که دریافت کردی رو مشاهده کنی.

5.با انجام این کار گوشیت از این به بعد اقدام به ثبت وقایعی مثل میزان استفاده از برنامه‌ها، تعداد دفعات باز کردن قفل گوشی، اعلان‌ها و غیره رو می‌کنه.

برای دریافت راهنمایی بیشتر درباره نحوه تنظیم Digital Wellbeing در گوشی‌های اندرویدی میتونی با کارشناسان رایانه کمک با استفاده از تلفن های ثابت : 9099071540 و شماره: 0217129 برای ارتباط از طریق موبایل تماس بگیری تا به جواب سوالاتت برسی.

پیشنهاد مطلب : حالت فوکوس مد در اندروید چیست و چطور از آن استفاده کنیم؟

نحوه تنظیم App timer برای کاهش میزان زمان استفاده از گوشی

با تنظیم تایمر می‌تونی کاری کنی که کم کم میزان استفاده از گوشی رو کاهش بدی. تنظیم این تایمر بهت کمک می‌کنه از گوشی فقط برای انجام کارهای ضروری استفاده کنی و تایم خودت رو برای اینستاگردی یا بازی هدر ندی. بعد از اینکه زمان استفاده از گوشی به حد مشخص شده رسید، یه اعلان بهت نمایش داده میشه که میگه تایم استفاده از گوشی به اتمام رسیده و باید گوشی رو کنار بزاری. با رسیدن به این زمان آیکون برنامه خاکستری میشه و تا بعد نیمه شب امکان باز کردن اون وجود نداره. البته به صورت دستی می‌تونی این گزینه رو خاموش کنی. اما اگه می‌خوای اعتیادت به گوشی رو کنار بزاری باید از انجام این کار پیشگیری به عمل بیاری. برای ست کردن App timer کافیه مراحل زیر را طی کنی:

 

نحوه تنظیم Digital Wellbeing در گوشی‌های اندرویدی - پشتیبانی کامپیوتری به صورت تلفنی

1.وارد مسیر Settings > Digital Wellbeing & parental controls > Dashboard  شو.

2.حالا یه لیست از برنامه‌هایی که معمولاً ازشون بیشتر استفاده می‌کنی بهت نشون داده می‌شه. حالا باید روی آیکون ساعت شنی که کنار برنامه قرار گرفته ضربه بزنی تا بتونی واسش تایمر تنظیم کنی. البته امکان تنظیم تایمر از طریق صفحه اعلانات برنامه هم فراهمه و در این صفحه با ضربه زدن روی گزینه App Timer  می‌تونی این کار رو انجام بدی.

3.حالا کافیه تایمی که برای استفاده از اون برنامه در نظر گرفتی رو تنظیم کنی و در انتها روی گزینه اوکی ضربه بزنی.

4.اگه قصد حذف یه تایمر رو داشتی کافیه روی آیکون سطل زباله که کنارش قرار گرفته ضربه بزنی. به همین راحتی امکان تنظیم تایمر برای برنامه‌های مختلف فراهمه.

رایانه کمک

جمع ‌بندی

تو این مقاله سعی کردم ابزار Digital Wellbeing & parental controls رو به صورت کامل بهت معرفی کنم تا اگه تو هم میزان استفاده از گوشیت خیلی بالا رفته بتونی با دانلود و نصب این برنامه یه تغییری در روند استفاده از گوشی به وجود بیاری و اعتیادت به گوشی رو از بین ببری. وجود قابلیت‌ها و امکانات مختلف در این برنامه به کاربر کمک می‌کنه تا کم کم وابستگیش به گوشی از بین بره و از آسیب‌های جبران ناپذیری که در استفاده طولانی مدت از گوشی می‌تونه براش به وجود بیاد در امان بمونه.

آیا تو هم تجربه استفاده از ابزار Digital Wellbeing & parental controls رو داشتی؟ عملکرد و قابلیت‌های اون رو چطور توصیف می‌کنی؟ ممنون میشم نظرات و تجربیات مفیدت در رابطه با اپلیکیشن Digital Wellbeing & parental controls رو در بخش کامنت با من و بقیه کاربران در میون بزاری. در آخر می‌خوام ازت تشکر کنم که تا آخر این مقاله با من همراه بودی و امیدوارم تونسته باشم بهت کمک کنم به طور کامل و جامع با ابزار Digital Wellbeing & parental controls آشنا شی.

اگر سوالی درباره نحوه استفاده از ابزار Digital Wellbeing & parental controls داشتی، به راحتی می‌تونی با خدمات کامپیوتری رایانه کمک با استفاده از تلفن های ثابت : 9099071540 و شماره: 0217129 برای ارتباط از طریق موبایل تماس بگیری تا به جواب سوالاتت برسی و کارشناسان ما سوالاتت را در کمترین زمان پاسخ می دهند و ابهاماتت را برطرف می کنند.

نظرات :
اولین نظر را ثبت کنید

برای این مطلب تابحال نظری ثبت نشده است. اولین نفر باشید

ارسال نظر :

به غیر از نام، سایر اطلاعات اختیاری بوده و در سایت منتشر نخواهند شد

عملیات انجام شد